over norm

En toen besefte ik dat een betere wereld bij jezelf begint. Niet alleen door het creëren van een esthetisch mooiere wereld, maar ook door het beter achterlaten ervan.

Wij zijn de perfect match als je…

Een creatief, persoonlijk en tijdloos interieurs wenst

Volledig ontzorgt wil worden bij de realisatie van het interieurontwerp

De wereld ook voor de generatie na ons mooier achter wilt laten

Van Red Bull tot boetiekhotel

Norm Studio is in 2022 opgezet door ondernemer en interieurontwerper Cathelijne van der Lande:

Betrokken bij ieder detail

Norm Studio werkt met een team van (freelance) specialisten en fungeert als manager van het gehele ontwerp- en realisatietraject. Cathelijne tekent nog steeds voor het interieurontwerp. Zij voelt als geen ander aan wat de wensen zijn van haar opdrachtgevers en weet dit feilloos te vertalen naar een persoonlijk interieurontwerp. Tot in de laatste details is zij betrokken bij het ontwerp en de realisatie daarvan.

Verhalen en karakters

De interieurs van Norm Studio zijn niet voor één gat te vangen; het is telkens een vertaling van de verhalen en karakters van haar opdrachtgevers. Interieurs kunnen kleurrijk en contrastrijk zijn maar ook minimalistisch chique of juist met klassieke kenmerken. Vaak wordt er gekozen voor een tijdloze basis, toevoeging van maatwerk en lagen van kleur, verschillende structuren en materialen. Kwaliteit is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Dromen realiseren

NORM Studio realiseert droomhuizen; we ontwerpen én realiseren interieurs waarin we de verhalen en wensen van onze opdrachtgevers vertalen. Karaktervolle interieurs waarbij comfort, maatwerk en kwaliteit essentiële onderdelen zijn. Duurzaamheid is op zichzelf niet het uitgangspunt, maar een randvoorwaarde voor het creëren van een hoogwaardig, tijdloos en toekomstbestendige thuis. Zo laten we samen de wereld mooier achter.