FAQ

Bij een lichtplan gaan we lichtpunten opnieuw indelen, in plafond of wanden. Een armaturenplan is een voorstel voor soort verlichting, waarbij we rekening houden met de bestaande indeling van de lichtpunten. Een lichtplan is altijd inclusief een voorstel voor armaturen.

Een elektraplan maken wij niet.

Vaste interieur elementen zijn: vloer, plafond, deuren, plinten, een haard of trap. Een keuken of badkamer valt daar buiten.

Onder bouwbegeleiding verstaan wij het begeleiden van de bouw met betrekking tot de door ons ontworpen onderdelen. We bewaken het bouwproces en fungeren als aanspreekpunt voor derden. In onze offerte zullen wij aangeven dat we dit uitvoeren op basis van werkelijk gemaakte kosten. Deze worden achteraf verrekend en gefactureerd. Natuurlijk maken wij vooraf graag een inschatting van deze kosten zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij bieden onze diensten aan vanaf de genoemde prijs. Wij maken een offerte op maat die mede bepaald wordt door aantal m2. 

Wanneer je kiest voor pakket 1 gaan we een interieurplan ontwerpen, zonder te hoeven verbouwen. We kijken met name naar kleurgebruik, meubels, stoffen en armaturen. Bij pakket 2 betreft het altijd een verbouwing/ renovatie en adviseren we over de indeling van een woonlaag en alle keuzes die komen kijken bij verbouwen. We adviseren bij pakket 2 over alle vaste interieur elementen en ontwerpen de keuken en badkamer(s). Vaak ontwerpen we ook maatwerk meubels. In pakket 2 zit geen voorstel voor meubels, armaturen en stoffering. Wanneer je zowel pakket 1 als pakket 2 zou willen afnemen, adviseren we je om contact op te nemen zodat we een offerte op maat kunnen maken (zie ook pakket 3: All-In)

Wij reageren altijd binnen 24 uur op je mail, maar vaak is dat sneller.

Aan onze opdrachtgevers vragen we om binnen 3 werkdagen te reageren op onze voorstellen. Op die manier kunnen wij het meest efficient werken en houden we de vaart in het ontwerpproces.

Bij een herstyling van de ruimte gaan wij op zoek naar de beste opstelling van meubels, accesoires en verlichting. We gaan daarbij uit van de bestaande indeling van wanden, deuren en ramen. Bij een bouwkundige herindeling doen wij voorstellen voor het opnieuw indelen van de ruimte of woonlaag. We doen bijvoorbeeld voorstellen voor het weghalen van binnenwanden, het verplaatsten van deuren etc. Dit zijn bouwkundige ingrepen welke leiden tot een verbouwing.

Creatieve fase waarin wij onze Ontwerpvisie toetsen. In deze fase kan het nog alle kanten op gaan en wij gaan met jouw feedback aan de slag.

Na afloop van de fase van het Concept Ontwerp hebben we goed voor ogen wat jullie wensen zijn. Deze gaan we vervolgens vertalen in meer concrete schetsvoorstellen en keuzes voor kleur en materiaal. Wanneer we deze presenteren kan er nog gekozen worden uit verschillende opties.

Het ontwerp dat we in de fase hiervoor enkel geschetst hadden, gaan we nu definitief maken. Dit resulteert in definitieve plattegronden en uitgewerkte voorstellen. Het ontwerp is nu definitief!