duurzaam
interieurontwerp

Zorgeloos en met een goed gevoel je droomhuis realiseren, zonder concessies.

Toekomstbestendig

Zonder schuldgevoel een toekomstbestendige woning: een thuis dat goed aanvoelt doordat alles met zorg en aandacht is gekozen, producten en materialen een verhaal hebben/ de herkomst bekend is. Een duurzaam interieur is tijdloos en met kritisch oog tot stand gekomen, past haar bewoners als een maatwerk jasje waarop je nooit uitgekeken raakt. Er is enkel gekozen voor kwaliteit, producten met een lage footprint, bij voorkeur geproduceerd in Europa, en leveranciers die bewust en verantwoord ondernemen.

Persoonlijk

Je droomhuis realiseren is geweldig, maar kost tijd en vergt kennis. Een dergelijk ‘levenswerk’ uit handen geven is voor beide partijen spannend. Voor ons zijn een persoonlijke klik met en het vertrouwen van onze opdrachtgevers doorslaggevend. Daarnaast vertrouwen wij op onze ervaring, verstand van zaken en netwerk aan duurzaam opgebouwde relaties. Wij voelen goed aan wat de behoefte van onze opdrachtgever is en ‘spreken dezelfde taal’; energiek, daadkrachtig, ondernemend, oplossingsgericht en professioneel.

Meter voor meter

Earth Today is een organisatie die zich inzet voor het beschermen van de planeet om zo onze aarde leefbaar te houden voor volgende generaties. Voor 1,20 euro wordt één vierkante meter natuur beschermd én een nieuwe vierkante meter in bescherming genomen. Norm Studio doneert voor elke vierkante meter die zij ontwerpt. Als opdrachtgever ontvangt je daarvan het aandeelhouderscertificaat; een bewijs van de in bescherming genomen vierkante meters.